13 ноя 2018

Брикетирование соломы от ТехноМашСтрой

Брикетировщик: паливні брикети зі звичайної соломи

Чи помітили ви наскільки швидко піднімаються ціни на еноргоносії в нашій країні? Газ, електроенергія та навіть звичайні дрова дорожчають із року в рік. Отопити звичайний будинок з кожним роком стає все дорожче і дорожче. Чи є альтернатива цьому "тарифному рабству"? Ми пропонуємо використовувати для обігріву власного помешкання те, що не так давно вважалось не придатним для використання як паливо. А саме: солому, сіно, суха трава і навіть очерет. Чому б і ні? Адже, навіть в сусідній Польщі люди вже давно використовують альтернативні джерела енергій (і альтернативне паливо, в тому числі) як недорогу заміну дровам, вугіллю чи газу.

 Ми постійно вивчаємо попит на українському і європейському ринку на нестандартне паливо і обладнання для його виробництва. І ми впевнено можемо сказати, що найпопулярнішим є обладнання для виробництва паливних брикетів і пеллет з відходів переробки деревини. Ми ж хочемо представити вам ще більш сучасне обладнання для виробництва брикетів з соломи/сіна/сухої трави/очерету.

Наша остання розробка - брикетировщик BIOMASS дозволить виробляти паливні брикети з легкодоступної сировини, що не потребую спеціальної обробки. Виготовляються такі євродрова зі звичайної подрібненої соломи, сіна, сухої трави, очерету.

Де застосовуються паливні брикети або євродрова? Як підприємці, так і власники домогосподарств використовують євродрова для опалення будинку в камінах і пічках, твердопаливних котлах. Брикети з соломи майже не поступаються теплоємкістю звичайним дровам з деревини.

Як працює брикетировщик?

Принцип роботи нашого брикетировщика дуже простий, з ним легко і приємно працювати:

1. Сировина завантажується в бункер
2. Далі змішувач подає сировину до шнеку
3. Після цього сировина піддається нагріву і стискається
4. За допомогою спеціальних вантажів на стабілізаторі можна регулювати жорсткість брикету
5. В результаті виходить якісний паливний брикет, дешевий за собівартістю.

Переваги брикетів в порівнянні зі звичайними дровами

По-перше, брикети мають високу температуру горіння, вище, ніж дрова в 1.5-2 рази. Через низьку вологість брикет має високу тепловіддачу що майже аналогічна дровам з твердих порід деревини.

По-друге, для отримання паливних брикетів необхідна тільки солома, сіно або суха трава, тобто, сировина, що легкодоступна і має мінімальну вартість.

По-третє, брикети горять більш тривалий час. Їх зручніше зберігати і транспортувати.

По-четверте, після горіння брикетів залишається менше золи.

Тепер точніше про показниках брикетеровщику від «ТехноМашСтрой»

Продуктивність обладнання: до 160кг/год
Діаметр брикету - 80мм
Потужність - 8.5кВт
Споживання енергії: до 60кВт/год на 1 тонну брикетів
Для обслуговування необхідна лише 1 людина
Габарити агрегату: 610х81х220см

Зв'язатися з фахівцями компанії «ТехноМашСтрой» для отримання консультації можна по телефону або за електронною адресою:

Економте на опаленні або створіть власний бізнес з виробництва брикетів разом з нами! Не зволікайте, дзвоніть до нас ми вас проконсультуємо.